Конкурс Mtel Media Masters 2017

25 юли 2017, Автор: ФМД
Публикувана в Анонси, Блог

Седмото издание на журналистическата надпревара Mtel Media Masters вече е в ход. Конкурсът има за цел да отличи най-добрите материали в областта на новите технологии, иновациите и науката.

Журналистите мога да се включат в конкурса до 2 октомври 2017 г. Желаещите да участват в Mtel Media Masters могат да изпращат своите материали онлайн през платформата за кандидатстване.

В конкурса могат да участват представители на електронни, печатни и интернет медии, както и журналисти на свободна практика. Приемат се и материали, номинирани от медии, неправителствени организации или експерти в областта на медиите.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени от независимо жури, съставено изцяло от журналисти: Начо Стригулев от сп. „Мениджър”, Борислав Зюмбюлев от в-к „24 часа”, Сибина Григорова от Webcafe.bg, Ирина Недева от БНР и Мария Милкова от Нова телевизия.

Mtel Media Masters 2017 ще отличи материали в три категории: печатни, електронни и интернет медии. Във всички тях ще бъдат определени по двама победители – в подкатегории кратки и дълги форми.

Инициативата за конкурса е на Мтел, а негови организатори са Центърът за развитие на медиите и фондация „Медийна демокрация”.

Повече информация за правилата за кандидатстване можете да откриете тук.

Обзор от миналогодишната церемония Mtel Media Masters можете да видите тук.

mmm2017_588x172

Comments are closed.